Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

logo-loodgieter-in-bussum

WC verstopt

WC verstopt in Bussum?

Werkwijze Loodgieter Bussum

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

WC verstopt Bussum

WC verstopt Bussum? Spoelt jouw wc niet meer goed door? Of zit de wc al volledig verstopt? Dat kan een erg onaangenaam en vervelend probleem zijn, vooral als dit gepaard gaat met een indringende urinelucht en/of drijvend wc-papier en ontlasting.

Als je thuis maar één wc hebt om gebruik van te maken, dan wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand langskomt. Loodgieter Bussum helpt je graag met het ontstoppen van je verstopte wc. Onze ontstoppers hebben inmiddels al duizenden mensen geholpen met een wc-verstopping.

Het is niet verstandig om nog gebruik te maken van de wc als je merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Vaak duurt het niet lang meer voordat de afvoer helemaal verstopt zit. De blokkade komt dan ook alleen maar vaster te zitten in de afvoer. Om overstromingen te voorkomen kan je dus beter zo snel mogelijk hulp inschakelen.

Is jouw wc verstopt in Bussum? Neem gerust contact op voor een afspraak met Loodgieter Bussum als je jouw verstopping wilt laten verhelpen door een ervaren vakman. Wij zijn bereikbaar op 035 203 28 57 en komen zo snel mogelijk naar je toe.

WC verstopt Loodgieter in Bussum

WC VERSTOPT IN BUSSUM? HIER IS HOE JE HET OPLOST

Een kleine blokkade van een te grote prop wc-papier kun je wellicht nog terughalen in de wc-pot met een plopper of met de hand (met rubberen handschoenen aan). Als de verstopping dieper gelegen zit, dan is het vaak lastig om de wc zelf te ontstoppen

Een verstopte wc ontstoppen kan lastig zijn omdat het meestal nodig is om de wc te demonteren. Anders is het vrijwel niet mogelijk om druk uit te oefenen op de blokkade in de afvoer van het toilet. Je kunt een ontstoppingsveer niet zomaar de wc-pot in duwen. De kans is dan aanzienlijk groot dat je de wc-pot beschadigt en vast komt te zitten in de sifon van het toilet.

De vakmannen van Loodgieter Bussum hebben hier veel ervaring met het demonteren, ontstoppen, en terugplaatsen van wc’s. Daarnaast helpen zij je graag met een rioolreiniging of rioolinspectie. Door een reiniging gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd. Met een rioolinspectie kunnen we de staat van de afvoerbuizen beoordelen en zien wat de oorzaak is van de verstopping.

Heb jij een verstopte wc? En ben je daarvoor op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Maak dan gerust een afspraak met een vakman van Loodgieter Bussum via 035 203 28 57.

ZELF JE VERSTOPTE WC ONTSTOPPEN

Je kunt er voor kiezen om het eerst zelf te proberen om de verstopping te verhelpen. Toch is het een klus waar de meeste mensen niet zelf mee bezig gaan omdat zij dit te vies vinden of niet het juiste gereedschap in huis hebben. In dat geval staat Loodgieter Bussum voor je klaar!

Als je toch zelf je verstopte wc wilt ontstoppen, dan is het ten eerste van belang om te achterhalen wat de oorzaak is en waar de blokkade zich bevindt. Afhankelijk van de oorzaak en de locatie van de verstopping kan je vervolgens bepalen met welke methode je dit het best op kunt lossen.

Op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven die je kunnen helpen. Het is geen garantie dat deze methodes werken. Het is simpelweg niet altijd mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Soms is de blokkade te hardnekkig of te diep gelegen in het riool. Dan zijn professionele machines nodig die elke verstopping de baas zijn.

Wil je jouw wc liever laten ontstoppen door een ervaren vakman? Neem dan gerust contact op met een collega van Loodgieter Bussum via 035 203 28 57.

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Als je de wc zelf wilt ontstoppen, dan adviseren wij je om geen chemische middelen te gebruiken voor het ontstoppen van het toilet. De chemicaliën hebben een bijtende werking die zo krachtig is dat de binnenwanden van de afvoer aangetast worden.

Je kan ook een chemische verbranding krijgen als het middel in contact komt met je huid. Daarnaast komen er dampen vrij bij het gebruik van het middel. Door dit in te ademen kan je last krijgen van luchtwegproblemen en acute klachten zoals hoesten en benauwdheid.

Dergelijke middelen helpen ook helemaal niet voor een blokkade die ontstaan is over een aantal maanden en dus al lange tijd vastgeplakt zit aan de binnenwanden van de afvoer. Zulke blokkades zijn zo hard dat deze echt afgebroken en door de afvoer geforceerd moeten worden met een professionele veermachine.

Wij komen vrijwel dagelijks bij mensen thuis die de wc al geprobeerd hebben te ontstoppen met verschillende soorten ontstoppingsmiddelen. Deze middelen hebben niet gewerkt waarna deze mensen alsnog de hulp nodig hebben van onze ontstoppingsdienst.

Alle chemicaliën moeten dan weggespoeld worden door het riool. Deze chemische middelen belasten de waterzuivering en het milieu onnodig met de afbraak van chemicaliën. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen daarom zoveel mogelijk moeten voorkomen.

Heb jij ook tevergeefs een chemisch ontstoppingsmiddel gebruikt? Of wil liever onze hulp inschakelen om het gebruik van deze middelen te vermijden? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Loodgieter Bussum via 035 203 28 57.

DE SIFON ONTSTOPPEN

Soms blijft er iets in de sifon van de wc steken. De sifon zit achter de afvoer van het toilet. Het komt regelmatig voor dat een te grote prop wc-papier of een toiletblok vast blijft zitten in de sifon. Dit kun je het eenvoudigst met de hand verwijderen. Voor de hygiëne adviseren wij je om eerst rubberen handschoenen aan te trekken.

De sifon heeft de vorm van een zwanenhals en dient normaal gesproken als stankafsluiter. Dit onderdeel zorgt er dus voor dat je geen vieze rioollucht in huis hebt. Het is daarom wel zo belangrijk dat de sifon in goede staat blijft. Als het niet lukt om de sifon te ontstoppen met de hand, dan kun je de blokkade proberen los te maken met een emmer met afwasmiddel of een plopper. Anders zal de wc gedemonteerd moeten worden.

Het is in ieder geval niet verstandig om nog gebruik te maken van het toilet als er iets vast zit in de sifon. Meerdere malen doorspoelen kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster komt te zitten en daarnaast loop je het risico dat het toilet overstroomt. Neem gerust contact op met Loodgieter Bussum via 035 203 28 57 als je zeker wilt weten dat het snel en goed verholpen wordt.

WC VERSTOPPING VERHELPEN MET AFWASMIDDEL

Een wc verstopping wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van aanslag aan de binnenwanden van de afvoer. Als de blokkade wat dieper in het riool zit, dan is het vaak een ophoping van vet, olie, etens- en zeepresten, en ander vuil. In dat geval kan je proberen om de wc verstopping te verhelpen met afwasmiddel.

Afwasmiddel heeft een reinigende en ontvettende werking. Hierdoor komt de aanslag of de ophoping (van vet, olie, etens- en zeepresten, en ander vuil) hopelijk los van de binnenwand van de afvoer zodat dit vervolgens weggespoeld kan worden.

De wc verstopping verhelpen met afwasmiddel doe je door eerst een handdoek rondom de wc te leggen voor het opspattende of overlopende water. Vervolgens vul je een emmer met warm water en voeg je hier twee eetlepels afwasmiddel aan toe. Het water mag niet te heet zijn om te voorkomen dat het porselein van de wc-pot beschadigt of breekt.

De emmer giet je vanaf zo hoog mogelijk boven de wc leeg. Het is van belang om de emmer zo hoog mogelijk te houden omdat je er daarmee voor zorgt dat er meer druk komt op de blokkade. Hopelijk lukt het om op deze manier de blokkade weg te spoelen.

Als het niet gelukt is om de verstopping te verhelpen met afwasmiddel, dan kun je nog proberen om de blokkade los te maken met een plopper. Het is hierbij wel van belang dat de plopper goed aansluit op de afvoer van het toilet. Hieronder kun je meer lezen over deze ontstoppingsmethode.

Wil jij dat de verstopping snel en vakkundig verholpen wordt? Dan kun je het best een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Loodgieter Bussum helpt je graag. Bel gerust voor een afspraak met één van onze loodgieters via 035 203 28 57.

WC ONTSTOPPEN MET EEN PLOPPER

Met een plopper kan je zuigkracht creëren. Hierdoor kan je proberen om de blokkade terug te halen in de wc. Vervolgens kan je rubberen handschoenen aantrekken en de blokkade met de hand verwijderen. Het is niet verstandig om de blokkade nogmaals door te spoelen, anders is de kans groot dat de afvoer weer verstopt raakt.

De wc ontstoppen met een plopper doe je door de rubberen zuignap van de plopper eerst flexibel te maken. Hierdoor sluit de plopper beter aan op de afvoer van het toilet. Dit kan je doen door het rubber een tijdje onder de warme kraan te houden. Als dit afgerond is, dan kun je beginnen met het ontstoppen.

Om te ontstoppen met een plopper zet je de zuignap over de afvoer van de wc heen. De afvoer moet volledig omsloten zijn door de rubberen zuignap, anders werkt de plopper niet. Druk de steel van de plopper vervolgens rustig naar beneden. Hard drukken kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster geduwd wordt. Trek de plopper terug omhoog en als het goed is voel je dan een klein beetje weerstand. Als je dit niet voelt, dan sluit de plopper waarschijnlijk niet goed aan op de afvoer en heeft deze methode geen nut.

Om de blokkade terug te halen in de wc moet het bovenstaande meerdere keren herhaald worden. Als je deeltjes van de blokkade in het toilet ziet drijven, dan weet je dat het de goede kant op gaat. Vaak is het dan nog een aantal keren ploppen en dan zie je de blokkade verschijnen in de wc-pot.

Als het niet gelukt is om de wc te ontstoppen met een plopper, dan zal de wc gedemonteerd moeten worden om de afvoer goed te ontstoppen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je hier geen verstand van hebt of dat je je vingers daar niet aan wilt branden. Maak in dat geval een afspraak met een ervaren ontstopper van Loodgieter Bussum via 035 203 28 57.

PAS OP MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Je kunt niet zomaar een ontstoppingsveer in de wc duwen. Als je dat doet, dan is de kans groot dat je de wc pot beschadigd en daarnaast kom je vrijwel zeker vast te zitten in de afvoer. Om deze reden adviseren wij je om op te passen met het gebruik van een ontstoppingsveer.

Een ontstoppingsveer kan je alleen gebruiken als de wc gedemonteerd is. Dan kun je de veer eenvoudig in de afvoer van het toilet duwen om de blokkade los te maken en door de afvoer te forceren. Het is hierbij wel van belang dat de blokkade niet te diep zit, anders kom je er niet bij met een ontstoppingsveer van de bouwmarkt.

Over het algemeen is het verstandig om een ervaren ontstoppingsbedrijf als je geen verstand hebt van het demonteren en monteren van wc’s. Dit kun je dan beter overlaten aan een ervaren ontstopper die dit dagelijks doet. Met de hulp van Loodgieter Bussum weet je zeker dat alles gaat zoals het zou moeten en loop je geen risico op schade.

Heb jij een verstopte wc en wil je dit zo snel mogelijk laten ontstoppen door een professional van Loodgieter Bussum? Neem gerust contact op voor een afspraak via 035 203 28 57.

WC ONTSTOPPEN MET DE HULP VAN ONZE LOODGIETER

Met de hulp van onze loodgieter weet je zeker dat de verstopping goed verholpen wordt. Het ontstoppen van wc’s is namelijk een dagelijkse bezigheid van Loodgieter Bussum. Hierdoor kunnen wij dit in de meeste gevallen snel en vakkundig oplossen zodat jij weer normaal naar de wc kunt gaan.

Onze vakmannen beschikken over professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping de baas zijn. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een veermachine die eenvoudig de gehele afvoer tot aan het riool kan ontstoppen. Daarnaast maken we gebruik van een hogedrukmachine om de afvoer en het riool helemaal schoon te spuiten. Zo’n reiniging minimaliseert de kans op een nieuwe verstopping en heb je geen last van een rioollucht in huis.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een kijkje in de afvoer te nemen om te achterhalen wat de oorzaak is van een probleem. Dit doen wij met een speciale rioolcamera die we boven de grond kunnen volgen. Als er iets mis is met een afvoerbuis, dan kunnen we de locatie van het probleem op de centimeter nauwkeurig bepalen.

We kunnen het probleem doelgericht en efficiënt oplossen doordat we de locatie van het probleem nauwkeurig kunnen bepalen. Als er dan iets mis blijkt te zijn met de riolering, dan kunnen we dit ook voor je verhelpen. Loodgieter Bussum heeft veel ervaring met het repareren en vervangen van riolering. Door onze ontstoppingswerkzaamheden weten wij ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om de kans op verstoppingen te voorkomen.

Wil jij de hulp inschakelen van één van onze loodgieters? Bel dan gerust naar 035 203 28 57 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken. Loodgieter Bussum staat voor je klaar!

VERSTOPTE WC VOORKOMEN

Een wc-verstopping kun je voorkomen door verantwoord om te gaan met de afvoer van het toilet. De praktijk wijst uit dat er veel mensen zijn die vet, olie, etensresten en ander vuil door de wc wegspoelen. Dit is niet verstandig want vetten en oliën stollen juist in de afvoer waardoor er eenvoudig een ophoping kan ontstaan.

Daarnaast raadt Loodgieter Bussum je aan om niet te veel wc-papier te gebruiken. Je kan beter een keer extra doorspoelen dan een te grote prop proberen weg te spoelen. Ook moet het vanzelfsprekend zijn om geen maandverband, tampons, luiers, of babydoekjes door de wc weg te spoelen. Het komt regelmatig voor dat er een blokkade ontstaat omdat dergelijke producten vast zijn blijven zitten in de afvoer.

Om echt zeker te weten dat je geen last hebt van verstoppingen, raden wij je aan om de afvoer en het riool eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Een rioolreiniging maakt de binnenwanden van de afvoer helemaal schoon. Hierdoor is de kans op verstoppingen minimaal, heb je geen last hebt van stank in huis, en gaan de afvoerbuizen langer mee.

Loopt jouw wc niet meer goed door? Of zit het toilet helemaal verstopt? Maak dan gerust een afspraak met een vakman van Loodgieter Bussum via 035 203 28 57. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om de verstopte wc te ontstoppen!

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

loodgieter.jouwbegin, loodgieter.beginspot, loodgieter.startbeurs, loodgieter.web-directory, loodgieter.linkgoed, loodgieter.linkhotel, loodgieter.zoekidee, loodgieter.jouwlinkhier, loodgieter.gerelateerd, loodgieter.rtlplaza, loodgieter.startnl, loodgieter.startee, loodgieter.linktotaal, loodgieter.starttopper, loodgieter.beginthier, loodgieter.verzamelgids, loodgieter.tipjes, loodgieter.linkspot, Loodgieter.start, Loodgieter.startje, Loodgieter.de-beste-informatie, Loodgieter.eigenstart, loodgieter.pagina-start, loodgieter.benelinx, loodgieter.jouwpagina, loodgieter.slimmestart, Loodgieter.favos, loodgieter.startbewijs, Riool Ontstoppen Tilburg, Riool Ontstoppen Leiden, Riool Ontstoppen Dordrecht, Riool Ontstoppen Roosendaal, Riool Ontstoppen Oosterhout, Riool Ontstoppen Barendrecht, Riool Ontstoppen Bergen op Zoom, Riool ontstoppen Zeeland, Riool Ontstoppen Etten-Leur, Schoorsteenveger Aalsmeer, Schoorsteenveger Alkmaar, Schoorsteenveger Alphen aan den Rijn, Schoorsteenveger Amsterdam, Schoorsteenveger Anna Paulowna, Schoorsteenveger Assen, Schoorsteenveger Asten, Schoorsteenveger Breda, Schoorsteenveger Bussum, Schoorsteenveger Capelle aan den IJssel, Schoorsteenveger Dongen, Schoorsteenveger Doorn, Schoorsteenveger Dordrecht, Schoorsteenveger Eindhoven, Schoorsteenveger Enkhuizen, Schoorsteenveger Gemert, Schoorsteenveger Heemskerk, Schoorsteenveger Heemstede, Schoorsteenveger Heeze, Schoorsteenveger Hellevoetsluis, Schoorsteenveger Helmond, Schoorsteenveger Hoofddorp, Schoorsteenveger Huizen, Schoorsteenveger Leerdam, Schoorsteenveger Mierlo, Schoorsteenveger Nieuw-Vennep, Schoorsteenveger Noordwijk, Schoorsteenveger Oirschot, Schoorsteenveger Ridderkerk, Schoorsteenveger Rijen, Schoorsteenveger Rijswijk, Schoorsteenveger Rosmalen, Schoorsteenveger Rotterdam, Schoorsteenveger Spijkenisse, Schoorsteenveger Utrecht, Schoorsteenveger Vlaardingen, Schoorsteenveger Voorburg, Schoorsteenveger Voorschoten, Schoorsteenveger Vught, Schoorsteenveger Zeist, Schoorsteenveger Zoetermeer, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Spijkenisse, Loodgieter Delft, Loodgieter Zoetermeer, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Huizen, Loodgieter Naarden

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 28 57

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Bussum

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

BUSSUM